top of page
3_edited.png
 • Kuka voi liittyä?
  Alkeiskurssi on avoin aikuisille ja yli 9-vuotiaille lapsille.
 • Jos ilmoittaudun ennakkoon, voinko silti käydä vain kokeilemassa?"
  Totta kai! Kun ilmoittaudut ennakkoon, laskun eräpäivä asetetaan automaattisesti toisen kokeilun jälkeiselle päivälle. Jos tunnet, että laji ei sovikaan sinulle, ilmoita meille siitä ja perumme laskun.
 • Jos päätän lopettaa maksettuani jo (esimerkiksi joulun jälkeen), saanko hyvityksen loppuajalta?"
  Seura ei maksa hyvitystä. Terveydentilaan liittyvissä tapauksissa voimme harkita asiaa lääkärintodistusta vastaan.
 • Milloin voin liittyä?
  Kurssit alkavat elokuussa ja jos päätät liittyä jo silloin, koko kauden hinta on 110€. Jos päätät liittyä esimerkiksi tammikuussa tai myöhemmin, hinta on 25€/kuukausi.
 • Kuinka usein minun pitää käydä treeneissä?
  Syyskauden aikana treenit ovat paikkakunnasta riippuen kerran tai kaksi kertaa viikossa. Tammikuusta alkaen on mahdollista osallistua sen lisäksi myös ottelutreeneihin. Treeniajat löydät paikkakuntasi mukaan seuramme nettisivuilta.
 • Kuinka kurssi etenee?
  Syksyn alkeiskurssit alkavat syyskuussa ja kestävät joulukuuhun. Kurssi päättyy joulukuussa järjestettävään vyökokeeseen, jossa testataan kurssilla oppimianne asioita. Kevään alkeiskurssit alkavat tammikuussa ja kestävät toukokuuhun. Kurssi päättyy toukokuussa järjestettävään vyökokeeseen, jossa testataan kurssilla oppimianne asioita.
 • Mikä on vyökoe?
  Vyökoe on testi, jossa pääohjaaja tarkistaa ja arvioi, mitä kurssilaiset ovat tunneilla oppineet. Alkeiskurssilaisten vyökoe pidetään toukokuussa, sen lisäksi pitkin kautta on muutamia jaksottaisia, ilmaisia arviointitilaisuuksia. Lopullisen vyökokeen hinta on 30€ ja uuden vyön hinta 10€.
 • Mitä Taekwon-Do on, mitä opin?"
  Taekwon-Do on korealainen kamppailulaji. Tiivistettynä, harjoittelemme perinteisiä käsi- ja jalkatekniikoita, sekä näistä tekniikoista muodostuvia liikesarjoja. Tulette lisäksi treenaamaan ottelua, voimamurskausta ja tietysti elämäntaitoja, kuin myös arvokkaita kamppailulajien perusarvoja.
 • Mitä tulen oppimaan alkeiskurssilla?
  Alkeiskursseilla keskitytään oppimaan lajin perustekniikoita, parantamaan fyysistä kuntoa sekä aiemmin jo mainittuja elämäntaitoja ja lajin perusarvoja.
 • Kuinka paljon maksan ja mitä maksuun sisältyy?
  Kurssin hinta on 110€ sekä aikuisille että yli 9-vuotiaille lapsille koko kaudelta (4 kuukautta). Hintaan sisältyy itse kurssi ja lisäksi aloituspakkaus: treenikassi, seuramme T-paita ja Taekwon-Do -ranneke. Huomioittehan, että kurssin hintaan ei sisälly lisenssiä ja/tai vakuutusta, jotka ovat pakollisia. Tarjoamme myös perhealennuksen! Katso hinnat ilmoittautumisen yhteydessä!
 • Onko jotain muuta, mistä pitää maksaa?"
  Teidän on lisäksi hankittava asianmukainen treeniasu (dobok 35€), lisenssi (32€) ja mahdollisesti vakuutus (siinä tapauksessa, että teille ei ole henkilökohtaista vakuutusta, joka kattaa kontaktilajeissa sattuneet vahingot), sekä myöhemmin ottelusuojat (139-149€). Lisätietoa ja hinnat Suomen ITF Taekwon-Don tarjoamista vakuutuksista osoitteessa www.taekwon-do.fi/liitto/lisenssit/
 • Mikä on lisenssi?
  Lisenssi oikeuttaa teidät osallistumaan esimerkiksi seminaareihin, leireille ja kilpailuihin, joita seuramme (Black Eagle) tai liitto (Suomen ITF) järjestää. Mutta se on myös pakollinen alkeiskurssille osallistumiseen. Lisenssin toimittaa Suomen ITF-liitto (32€). Seuramme jokaisen jäsenen pitää olla vakuutettu, Suomen ITF myös tarjoaa vakuutuksia OP Pohjolan kautta. Jos teillä on jo vakuutus, joka kattaa kontaktilajit, tarvitsette ainoastaan lisenssin.
 • Mitä, jos minulla ei ole vakuutusta, ja olen tyytyväinen julkiseen terveydenhuoltoon?"
  Seuramme on erittäin tiukka tässä asiassa. Jos teillä ei ole henkilökohtaista vakuutusta, joka kattaa kontaktilajit, on teidän sellainen hankittava Suomen ITF -liitolta. Varmistakaa, että rekisteröityessänne kurssille merkitsette vakuutuksesta kysyttäessä ”EI”.
 • Kuka huolehtii lisenssin ja vakuutuksen ostosta?
  Seura tilaa alkeiskurssilaisille lisenssin ja vakuutuksen ja lähettää niistä laskun, kun kurssimaksu on maksettu.
 • Korona tilanne
  VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Seuramme seuraa aina valtiollisia suosituksia ja ohjeita. Seuramme jäsenten, heidän perheenjäsenien sekä henkilökuntamme turvallisuus on prioriteetti seurallemme. Siinä tapauksessa, että kohtaamme toisen aallon CoVID-19-tautia, ja olemme velvoitettuja sulkemaan tilat sekä harjoitukset, seuraamme ei voi pitää vastuussa minkäänlaisesta kasvokkain tapahtuvan harjoituksen vähenemisestä, eikä siksi hyvityksiä myönnetä. Kuten aikaisemmin, seuramme järjestää Online-harjoituksia säännöllisesti.
 • Black Eagle Taekwon-don säännöt
  TÄÄLTÄ löydät seuramme säännöt
bottom of page